EL NOSTRE EQUIP

El nostre equip està format per tècnics consultors amb avalada trajectòria professional i amb un mínim de 15/20 anys d’experiència en el món empresarial.

SERGI GUASP

Director General
Consultor d'Empresas
Enginyer Industrial

Sempre he gaudit molt de qualsevol activitat realitzada en equip; els meus equips de futbol i de waterpolo, el meu grup d’excursions per la muntanya, els viatges i les reunions que encara
fem amb els amics, …

I ara professionalment em segueixen fascinant els equips de treball. Crear i gestionar equips, treballar en equip, aquesta és la meva autèntica vocació.

       sguasp@teasa.es

JORDI BOVÉ

Responsable d'Operacions
Consultor d'Empresas
Enginyer Industrial

Valoro l’autonomia i formar part d’un equip que comparteix els mateixos objectius.
Gaudeixo del resultat i del procés de la Consultoria igual que m’agrada fer-ho dels bons moments siguin del tipus que siguin, de la bona companyia, de la bellesa de la natura i les oportunitats que ofereix.

Assessor acreditat_accio_web
       jbove@teasa.es

JUAN IBARRONDO

Delegat Madrid
Consultor d’Empreses
Químic Industrial

La passió per la fotografia em serveix de contrapunt artístic als meus estudis i experiència tècnica i empresarial, i m’aporta un equilibri que vehicula la felicitat que tota persona busca, tant en la seva vida personal com laboral:
Un equilibri en el treball de cada un, ben estructurat, que li permeti desenvolupar la seva vàlua com a part essencial de la seva motivació.

MANEL GRACIA

Consultor d’Empreses
Enginyer Industrial
MBA ESADE

La combinació de coneixements, experiència, ètica i empatia, fa que, en els projectes en què treballo, es generin els canvis i millores previstos, tant per la intensitat de les actuacions com per la involucració dels equips humans dels clients.

Gaudir i compartir aquests assoliments és una de les claus de l’èxit.

Assessor acreditat_accio_web
       mgracia@teasa.es

JOSEP TEIXIDÓ

Consultor d’Empreses
Enginyer Industrial

Amb el pas dels anys pots sentir estrès o passió per la teva feina, a mi em motiva obtenir millores, amb petits canvis.

       jteixido@teasa.es

LUIS PELARDA

Consultor d’Empreses
Enginyer Industrial
MBA

Sempre m’ha agradat practicar diferents activitats esportives com tennis, esquí, muntanya …. de totes elles he extret ensenyaments a aplicar en la meva activitat professional com a consultor: 

Perseverança, tècnica, habilitat, cert perfeccionisme, companyerisme i empatia.

       lpelarda@teasa.es

JOSEP MARIA BLÀZQUEZ

Consultor d’Empreses
Enginyer Tècnic Industrial
El fet de que tinguis un desig o somni significa que tens la capacitat per portar-lo a terme. La vida m’ofereix cada dia una oportunitat, un repte, una experiència enriquidora, que intento viure i compartir amb el major entusiasme i passió possibles.
Assessor acreditat_accio_web

SALVADOR SOLÉ


Responsable Finances i Comptabilitat
Consultor d'Empresas
Pèrit Economista

La meva feina com a economista és, moltes vegades, bastant estressant. I una manera de pal·liar aquest estrès és anar al gimnàs quan puc, i de tant en tant jugar un partit de futbol sala algun dissabte al matí.

També m’agrada molt viatjar i conèixer diferents cultures i costums d’altres països.

       ssole@teasa.es

CRISTINA SAGREDO

Cap d’Administració

En les meves estones lliures m’agraden les passejades per la muntanya, ja que a la naturalesa trobo la calma que m’ajuda a reprendre la meva activitat diària.

       teasa@teasa.es

TONI GUASP

Director Comercial

Com apassionat de la gastronomia, aquest és un clar exemple de com tot un sector pot reciclar-se i reinventar-se mitjançant el treball, la il·lusió, la
convicció i la innovació.

       tguasp@teasa.es

ALICIA CORDÓN

Responsable Coaching i Recursos Humans

Des de sempre, m’ha interessat el comportament humà, i l’enfocament tan
diferent que dues persones podem donar-li a una mateixa situació. Així que
quan vaig conèixer el Coaching i la Programació Neurolingüística (PNL), em va entusiasmar la idea de continuar en contacte amb l’empresa i amb els seus professionals, contribuint a ampliar l’enfocament per trobar millors solucions i aconseguir resultats extraordinaris.

       acordon@teasa.es